Дали ја препознавате оваа девојка ?

Loading...

Сега е една од најпопуларните старлети, меѓутоа пред неколку години била обична девојка со цел да ги освои насловните страни на магазините. Се разбира, успеала во тоа.Без големи гради, со природна плава коса, Сораја Вучелиќ, на оваа фотографија Сораја неможе да се препознае.

Единствената сличност која и останала на оваа старлета се „долгите нозе“.
Без големи гради, со природна плава коса, Сораја Вучелиќ, на оваа фотографија Сораја неможе да се препознае.

loading...
Loading...