Дали ќе ја препознаете оваа пејачка?

Може ли да ја препознаете од прва? 🙂 Веруваме дека можете…Северина на социјалните мрежи ја објави оваа интересна фотографија.
Притоа, таа на себе носи пешкир со качулка, па како ви се допаѓа пејачката во ова издание. Северина на социјалните мрежи ја објави оваа интересна фотографија.
Притоа, таа на себе носи пешкир со качулка, па како ви се допаѓа пејачк

Пронајдете не на следниве мрежи: