Дали на Кардашијан им доаѓа крајот?

Loading...

Колекцијата на Кардашијан во дебаклНивната, модна колекција, која се продава во трговските центри „Sears“, може да се најде по цена од 10 долари, а поновите парчиња облека по 40-50% пониска цена, но ни тоа не ги привлече многу купувачите. Во сето тоа и нивното реално шоу кое ги прослави се повеќе губи на гледаност, битребало ли да се запрашаме дали тоа на нивната слава и доаѓа крајот?Нивната, модна колекција, која се продава во трговските центри „Sears“, може да се најде по цена од 10 долари, а поновите парчиња облек

loading...
Loading...