Дали се прават некои рокади во СДСМ – Заев стана потпретседател?!

Loading...

Дали се прават некои рокади и измени во редовите на опозициската СДСМ или само се работи за заборавеност на лицето кое ги одржува профилите на СДСМ на социјалните мрежи?Зоран Заев на своите профили на Твитер стои како „потпретседател на СДСМ“. 
Многумина се прашуваат дали се случува некоја рокада во СДСМ или само е заборавено да се направат неодамнешните промени на профилите на сегашниот претседател на СДСМ. 
Интересно е што СДСМ најави интензивна „Facebook политика“ па најверојатно затоа, воопшто и не ги интересираат профилите на Твитер.

Зоран Заев на своите профили на Твитер стои како „потпретседател на СДСМ“. 
Многумина се прашуваат дали се случува некоја

loading...
Loading...