Дали сте знаеле дека вагината се менува од предигра до оргазам?!

Loading...

Познато е дека пенисот го менува обликот и расте кога мажот е возбуден, но дали знаете дека и вагината доживува промени?
Кога мажот е возбуден, машкиот полов орган е во ерекција – се зголемува и набабрува од дотокот на крвта за да се овозможи пенетрација. Освен ова, тука е и излачувањето слуз пред ејакулација, но ова сите веќе го знаат.
Но, дали сте знаеле дека е слично и со вагината? Повеќето луѓе ова не го знаат бидејќи не е толку очигледно како кај пенисот.
Дали сте знаеле?
Повеќе на ТЗМ.МКПознато е дека пенисот го менува обликот и расте кога мажот е возб

loading...
Loading...