Дали „We Heart it“ e новиот Facebook?

Loading...

Кога би пребарувале на интернет колку луѓе работат на мрежата We Heart It, би добиле стотина резултати. Но сепак, во оваа старт-ап фирма со седиште во Сан Франциско има само 18 вработени.Всушност, на оваа друштвена мрежа работат верни корисници, на големо задоволство на извршната директорка Ране Еделин.
Повеќе на: gsm.mkВсушност, на оваа друштвена мрежа работат верни корисници, на големо задоволство на извршната директорка Ране Еделин.
Повеќе на:

loading...
Loading...