Дали знаете кое е најубавото славно бебе?

Loading...

Мило, мало, умно и неодоливо – секое дете е посебно на свој начин. Но, овој пат, социолозите се заинтересираа кое е најубавото славно дете.Мило, мало, умно и неодоливо – секое дете е посебно на свој начин. Но, овој пат, социолозите се заинтересираа кое е најубавото славно дете.
Според едно неодамнешно истражување тоа би било непостоечко дете, односно детето на познатата холивудска дива Анџелина Џоли и популарниот фудбалер Дејвид бекам доколку тие би биле пар.
Интересен е фактот дека Бекам е прогласен за „најтатко“ на малата Харпер која важи за дете со посебен стил во селебрити светот. Воопшто не е зачудувачки бидејќи токму тој години нанзад е прогласуван за модна икона во шоу – бизнисот.
Што се однесува до Џоли, нема потреба за дополнителни коментари, една од најубавите жени на планетата, вонсериски актерски талент и пред се голем филантроп.
Токму поради тоа нејзините обожаватели сметаат дека таа би била идеална мајка на најубавото ѕвездено дете!
 Мило, мало, умно и неодоливо – секое дете е посебно на свој начин. Но, овој пат, социолозите се заинтересираа кое е најубаво

loading...
Loading...