Дали знаете кој доживува најмногу оргазам?

Loading...

Сакате да доживувате повеќе оргазам па можеби е време да ја смените професијата или бојата на коса.Во продолжените ќе дознаете кој доживува најмногу оргазам: 
1.Луѓе кои се занимаваат со електроника
Имаат највисок просек за доживување оргазам и тоа дури 64 %.
2. Постарите жени
Госпоѓите од 80 до 99 години доживуваат поголемо сексуално задоволство од жените во 20-тите и 30-тите години. 
3.Црвенокосите
Први според бојата на косата се црвенокосите!

 
4. Корисниците на Андроид 
Корисниците на Андроид почесто го достигнуваат врвот во сексот.
5.Оние кои имаат секс со поранешните
Можеби објаснувањето за овој чуден факт лежи во „од пракса до совршенство“.
6. Жените омажени со богати мажи
Богатите мажи предизвикуваат најмногу женски оргазми. Објаснувањето не е целосно јасно, но со финансиската сигурност можеби е полесно жената да се релаксира, се зголемува нивото на естроген и затоа се зголемува и веројатноста за доживување на оргазам.
 Во продолжените ќе дознаете кој доживува најмногу оргазам: 
1.Луѓе кои се занимаваат со електроника
Имаа

loading...
Loading...