Дали знаете која е НАЈПЛАТЕНАТА пејачка на естрадата?

Loading...

Таа е една од најплатените пејачки на естрадата моментално, но толку популарност и успех не и паднал од небо.Младата пејачка Сандра Продановиќ, попозната како Сандра Африка ја откри тајната на својот успех.
„Најпрвин треба да имаш добра песна и да бидеш интересен за да привлечеш толкава маса, а кога ќе привлечеш толкава маса, секако дека ќе ти се подигне и цената- објаснила Сандра Африка во емисијата „Ексклузив магазин“

Пејачката додала и дека никогаш не сакала да биде пејачка, а не па да направи ваков бум на естрадата.
„Буквално се појавив на сцената онака, на приговарање од други луѓе. Воопшто не го сакав тоа“- признала Африка.  Младата пејачка Сандра Продановиќ, попозната како Сандра Африка ја откри тајната на својот успех.
„Најпрвин треба да имаш добра песна

loading...
Loading...