Дали зневте дека постои! Ова е родениот брат на Вики Миљковиќ

Loading...

Тој останал во родниот Ниш, каде се занимава со свој бизнис, кој потполно ќе ве изненади.Српската пејачка Виолета Вики Миљковиќ, не некој која приватниот живот и семејството го прикажува на медиумите, па така не е ни чудно што никој не знае дека пејачката има роден брат!
Тој се вика Владица, и за разлика од Вики тој останал да живее во Ниш.
Владица Миљковиќ не сакал да биде во естрадните води, па затоа започнал свој бизнис. Тој отворил казино и заедно со Вики се грижат за нивната мајка Зорка.
Еве како изгледа Владица:

Српската пејачка Виолета Вики Миљковиќ, не некој која приватниот живот и семејството го прикажува на медиумите, па така не е ни чудно што никој не

loading...