Дамите црвенеат заради ова: Еве како да ги избегнете чудните вагинални звуци за време на секс!

Голем женски проблем.Многу жени за време на сексот испуштиле звуци од вагината барем еднаш, па црвенееле и зеленееле. Иако партнерот на тоа не му придава големо значење, заради опстанувањето на страста, применете ги следните совети за да не дојде до непријатни ситуации.
-Држете се во поза во која не сте ни свртени ниту наведнати нанапред: Мисионерска поза, „лажица“ и „каубојка“ се безбедни пози и нема да направат звук, но, „кучешката“ поза гарантира вакви звуци.
-Не брзајте: Бавното темпо е најдобар начин да ги избегнете вагиналните ветришта.
-Партнерот нека ги намали потезите напред-назад: На тој начин се намалува можноста за влез и излез на воздух во вагината.
-Користете ги прстите додека ги менувате позите: Обавезно користете прсти за време на пенетрацијата или при промени на позите, за подобро минување на воздухот.Многу жени за време на сексот испуштиле звуци од вагината барем еднаш, па црвенееле и зеленееле. Иако партнерот на тоа не му придава големо значење

Пронајдете не на следниве мрежи: