Даниел Кајмакоски: Би се оженил со Цеца, преубава е

Loading...

Победникот на првата сезона од шоуто Икс Фактор имаше доста интересно интервју за српскиот „Курир“.На прашање која од српските пејачки му се допаѓа, Кајмакоски одговорил дека најмногу ја сака Цеца. Вели дека И покрај тоа што не поднесува „пластични“ девојќи, Цеца не ја гледа како таква. Вели дека му е убава во секој поглед и дека го фасцинира нејзиниот моќен вокал. Како други модели за своја партнерка, Даниел ги наведе Јелена Томашевиќ и Тамара Милановиќ.

 
Откако беше прашан со која пејачка би сакал да сними дует, Даниел од странските пејачки ги издвоил Шакира и Ријана, додека од српските Марија Шерифовиќ и секако, Цеца.
Кога беше запрашан дали некогаш би направил гола фотосесија, Даниел категорично одрече, велејки дека тоа не му е потребно. Додаде дека тој е пејач и дека треба да го продава својот талент и глас, а не своето тело.На прашање која од српските пејачки му се допаѓа, Кајмакоски одговорил дека најмногу ја сака Цеца. Вели дека И покрај тоа што не поднесува „п

loading...
Loading...