Даниел Кајмакоски има девојка?

Loading...

Оваа фотографија е на официјалниот профил на фејсбук на „Х фактор” и повеќето од оние кои коментирале веднаш го познале Даниел.Даниел и непознатата девојка се фатени за време на пробата за вторничкиот настап, кога тема на вечерта се домашни песни и тој ќе пее песна на Македонски јазик. 
За што станува збор ќе видиме во следната епизода на музичкото шоу во вторник, 21 јануари од 21 часот. Даниел и непознатата девојка се фатени за време на пробата за вторничкиот настап, кога тема на вечерта се домашни песни и тој ќе пее песна на Макед

loading...
Loading...