Даниел Кајмакоски изјави: „Не ме фаворизирајте да не ја згрешиме“

Loading...

Многумина веќе мислат дека Даниел Кајмаковски е потенцијалниот победник на X фактор. После неговиот последен настап тој повторно ја доби поддршката од јавноста и е многу благодарен поради тоа.
Тој вели:
„Не сакам да ме фаворизираат, сакам рамноправна борба. Таму на сцената, сите сме еднакви со еднаква минутажа и еднакви шанси. Ова е трета емисија до крајот има уште девет. Во секоја емисија еден или  двајца се издвојуваат по нешто. Гледачите треба да уживаат во настапите и сами да си донесат одлука кој е добар. Свесни сме дека одлични кандидати отпаднаа.
Борбата допрва се разгорува. Не сакам да згрешиме. Тоа што Кристина Ковач на првата аудиција ми рече дека сум потенцијален победник беше огромен комплимен кој ми наметна огромна обрвска. Гласовите на публиката ќе одлучат кој го заслужил нивниот глас. Фаворизирањето е меч со две острици.“После неговиот последен настап тој повторно ја доби поддршката од јавноста и е многу благодарен поради тоа.
Тој вели:
„Не сак

loading...
Loading...