Даниел Кајмакоски ја здрма публиката со „Wake me up“

Loading...

Даниел ја здрма целата публика со „Wake me up.“Даниел ја здрма целата публика со „Wake me up.“
Како и секогаш совршена изведба на Даниел Кајмакоски.
Судиите останаа без зборови. Беа воодушевени од неговиот изглед, изведба на сцена и начин на кој ја пренесе песната на публиката.
Кристина Ковач изјави дека тој едноставно е роден за на сцена.Даниел ја здрма целата публика со „Wake me up.“
Како и секогаш совршена изведба на Даниел Кајмакоски.
Судиите останаа б

loading...
Loading...