Даниел Кајмакоски ќе потпишува распоред на часови во Сити Мол

Loading...

Дружење со Даниел Кајмакоски, креативни катчиња, попусти и супер понуди во Скопје Сити Мол за успешен старт на новата учебна година.Повеќе од 20 детски продавници формираа големи попусти и промоции по повод новата учебна година. На секој агол се поставени и едукативни катчиња и креативни работилици за најмладите да се забавуваат. Промовирана е и уметничката изложба на децата кои беа членови на Летниот Камп на игротеката Имагинариум.
Во текот на целиот викенд се одвиваат многу акции и активности, но дополнителна радост и среќа за децата претставува закажаната дружба за 1.септември, со момчето кое со првото појавување на „Икс-фактор“ ги плени срцата на сите македонци, особено оние детските – Даниел Кајмакоски.”
Средбата е закажана за утре со почеток во 18:00 часот, во просториите на Скопје Сити Мол.
Скопје Сити Мол ги кани сите деца и родители да бидат дел од ова дружење и да добијат распоред на часови потпишан од Даниел Кајмакоски, за заеднички да им посакаме среќа и успех во новата учебна година.Повеќе од 20 детски продавници формираа големи попусти и промоции по повод новата учебна година. На секој агол се поставени

loading...
Loading...