Даниел Кајмакоски конечно ја покажа својата девојка: Ќе ве воодушеви со својата убавина

Loading...

Веќе подолг период во јавноста се зборува за девојката на Даниел Кајмакоски, но нејзиниот идентитет.Конечно Даниел реши да ја прекине мистеријата, па така парот се појавил на насловната страна на дневниот весник Вест и во интервју откриле како се запознале.

Инаку се работи за Кристина Димитриевска, поранешен член на модното студио Црнокрак
Конечно Даниел реши да ја прекине мистеријата, па така парот се појавил на насловната страна на дневниот весник Вест и во интервју откриле како се

loading...