Даниел Кајмакоски се опушти со килограмите!

Даниел Кајмакоски и неговата сопруга Кристина неодамна се остварија во улогата на родители на малиот син Давид.Постојано се некаде на прошетка со најмладиот член на семејството и дефинитивно уживаат во овие мигови на семејна хармонија.
Татковството очигледно му годи на Даниел затоа што на најновата фотографија што ја прикачи од патувањето во Белград се гледа дека качил некој килограм.
 
Сепак Даниел блеска со насмевка и изгледа дека го живее најсреќниот период од својот живот досега.

 Постојано се некаде на прошетка со најмладиот член на семејството и дефинитивно уживаат во овие мигови на семејна хармонија.

Пронајдете не на следниве мрежи: