Даниел Кајмакоски стана татко

Loading...

Популарниот пејач Даниел Кајмакоски стана татко. Среќниот татко на неговиот Фејсбук профил ја објави радосната вест со фотографии од синот по име Давид.

Од секогаш сакав да бидам млад татко. Со оваа реченица ме запозна целиот Балкан и денес ми се оствари мојата животна желба. Ви го претставувам мојот син Давид Кајмакоски. Радоста не може да се опише со збор, напиша Даниел во описот на фотографиите. Среќниот татко на неговиот Фејсбук профил ја објави радосната вест со фотографии од синот по име Давид.

loading...