Даниел Кајмакоски успеа да го воодушеви и Хари Мата Хари!

Loading...

Пејачот Хари Мата Хари во вторникот беше гостин на популарното шоу Икс Фактор каде изјави дека секогаш кога има време ја следи оваа музичка емисија.-Секогаш кога имам време гледам, има доста добри пејачи. Ми се допаѓаат Даниел, Илма и Алекса – тие имаат добри вокали. Но, јас на х-факторот гледам малку поинаку. Мислам дека треба на овие пејачи да им се направат сопствени песни, па да видиме кој навистина го има тој фактор. Не може да се гради кариера на туѓи песни. Публиката сака оригиналност и личен печат, вели Хари.
Хари Мата Хари во текот на цела вечер бил видно расположен, а на настапот бил во придружба на неговата понежна половина. На парашањето кој му е омилен член на жирито, без размислување изјавил:

 

-Емина ми е омилен член на жирито. Кога неа ќе ја видам на тв, ме потсеќа на светска ѕвезда! Одлично изгледа, а ми се допаѓаат и нејзините коментари, благонаклоноста на учесниците. Се согласувам и со Жељко дека треба да се пее на мајчин јазик, поради емоцијата и искреноста која пејачот треба да ја пренесе на публиката.-Секогаш кога имам време гледам, има доста добри пејачи. Ми се допаѓаат Даниел, Илма и Алекса – тие имаат добри вокали. Но, јас на х-факторот гледа

loading...
Loading...