Даниел: Ќе останам во Белград!

Loading...

Даниел Кајмакоски успеа за кратко време да го освои целиот Балкан.Тој ужива во престојот во Белград, воодушевен како и многумина од големиот град кој живее еден урбан и интересен живот, тој вели дека по завршувањето на шоуто, без разлика на исходот, планира да остане таму. Во Белград ќе изнајми стан, затоа што Виена му е здосадена и многу сака промени во животот.
Извор: vistina.mkТој ужива во престојот во Белград, воодушевен како и многумина од големиот град кој живее еден урбан и интересен

loading...
Loading...