Скандал: Даниел НЕ пееше на мајчин јазик!

Loading...

Жељко вечерва направи голема грешка. Даниел  ја изведе песната „Чија си“ од Тоше Проески, која во оригинал е на српски јазик, Жељко искоментира дека Даниел за прв пат пеел на својот мајчин јазик.
Мајчиниот јазик на Кајмаковски е македонскиот, а не српскиот, на кој всушност беше изведена песната.
Даниел имаше уште една фантастична изведба…Даниел  ја изведе песната „Чија си“ од Тоше Проески, која во оригинал е на српски јазик, Жељко и

loading...
Loading...