Даниел реши да се жени

Loading...

Даниел ја побара Лорин за жена…На петтото издание на музичкото шоу „Икс-фактор“ како специјален гостин настапи победничката на Евровизија Лорин. По нејзиниот одличен настап Даниел ја посака за жена.
Даниел од бекстејџот во разговор со Уна, под импресии рече: „Лорен ожени ме“.
Лорин сеуште не одговори на прашањето 🙂 На петтото издание на музичкото шоу „Икс-фактор“ како специјален гостин настапи победничката на Евровизија Лорин. По нејзиниот одличен

loading...
Loading...