Даниел се пошегува на своја сметка: Доколку не успеам во музиката имам добра бизнис идеја

Loading...

Македонскиот претставник на Икс фактор, Даниел Кајмакоски се пошегува на своја сметка на својот фејсбук профил: Доколку не успеам во музиката имам добра бизнис идеја!На синоќешната гала вечер на Икс фактор, Даниел Кајмакоски се претстави маестрално, а неговиот горд ментор Жељко Јоксимовиќ нагалено го нарече &bdqНа синоќешната гала вечер на Икс фактор, Даниел Кајмакоски се претстави маестрално, а неговиот горд ментор Жељко Јоксимовиќ нагалено го нарече „Кајмак“.

loading...
Loading...