Даниел вечерва ќе настапи седми, а и Фифи се враќа на сцената!

Loading...

Во вечерашното петто издание на Х-фактор, нашиот Даниел Кајмакоски, големиот фаворит на публиката настапува седми по ред, а Фифи ќе се врати на сцената и ќе пее на ВИП забавата.Вечерва ќе можете да гласате за Даниел со реден број 7, а изненадување за публиката е тоа што Фифи ќе се врати на сцената и ќе настапи на ВИП забавата на Х-фактор.
Фифи е пресреќен што ќе ја има оваа шанса, за која вели дека е чекор напред кон остварување на неговите соништа.Вечерва ќе можете да гласате за Даниел со реден број 7, а изненадување за публиката е тоа што Фифи ќе се врати на сцената и ќе настапи на ВИП

loading...
Loading...