Дара Бубамара во проѕирен фустан

Loading...

Иако е добро познато дека српската пејачка Дара Бубамара сака провокативно да се облекува, пејачката ги остави сите без зборови со фустанот во кој се појави на снимањето на музичкото шоу „Ѕвездите на Пинк“.
Проѕирниот, златен фустан не покриваше многу во горниот дел, а Дара реши дополнително да биде провокативна не облекувајќи градник.

Иако е добро познато дека српската пејачка Дара Бубамара сака провокативно да се облекува, пејачката ги остави сите без зборови со фустанот во кој

loading...