Дарко Илиевски: Естрадата ни мириса на измет!

Loading...

Пејачот Дарко Илиевски во разговор за весникот Вечер открива дека подготвувал нов албум. Пејачот Дарко Илиевски во разговор за весникот Вечер открива дека подготвувал нов албум, но едноставно немал желба овој период да промовира сингл, не поради љубовната врска со Симона, туку поради монотониот период на естрадата.
– Песни имам, но периодов е многу празен и искрено не сакам да издадам песна. Едноставно нема каде да се испромовираат пејачите, естрадава помирна не била никогаш, тогаш која е целта да вложувам. Не сакам по секоја цена да се наметнувам, или ќе биде како што треба или воопшто ќе ме нема. Позади секој пејач потребно е да стои тим од професионалци, но како истите да ги платиш кога ниту самиот не заработуваш, бидејќи нема каде да се промовираш. Среќа настапите низ градовите повремено ни го полнат џебот. Со еден збор естрадава мириса на измет, вели Дарко.Пејачот Дарко Илиевски во разговор за весникот Вечер открива дека подготвувал нов албум, но едноставно немал желб

loading...
Loading...