Дарко Лазиќ и Ана Савиќ прв пат заедно во јавност откако признаа дека се разведуваат

Loading...

Првпат заедно откако на 17.ти јануари објавија дека се разведуваат во јавноста се појавија Дарко Лазиќ и Ана Савиќ, а уште поинтересно е тоа што учествуваа на снимањето спечијал на „Ѕвездите на Гранд“.Тие на снимањето дојдоа во полн семеен состав, водејќи ја со себе ни нивната ќеркичка.

Тие на снимањето дојдоа во полн семеен состав, водејќи ја со себе ни нивната ќеркичка.

loading...