Дарко Лазиќ: Злобни се и завидливи

Дарко смета дека зад сите трачеви за него, неговата сопруга Ана Севиќ и Лукас стојат љубоморни колеги кои му сместуваат скандали.-Девет години сум дел од Гранд продуцијата и зад мене се неброени настапи во дискотеки, на свадби, приватни веселби. Кај и да сум пеел еднаш, повторно ме бараат, што е најдобар доказ дека било кои приказни за мене, немаат врска со мозокот-изјавил Дарко, кој додал дека   приказните дека многу пие потекнуваат од устите на љубоморните колеги.
-Како што поминува времето, се посигигурен сум дека некој од колегите опасно ми мести и пласира секакви приказни, бидејќи им пречам, како и мојата сопруга. Сите приказани се да ме омаловажат. Меѓутоа народот знае што е вистина и затоа со години сум најбаран пејач, а колегите слободно нека продолжат, не ми е грижа-изјавил Дарко.-Девет години сум дел од Гранд продуцијата и зад мене се неброени настапи во дискотеки, на свадби, приватни веселби. Кај и да сум пеел еднаш, повто

Пронајдете не на следниве мрежи: