Даштевски: Воведувањето на втор јазик ќе значи губење на идентитетот

Loading...

Даштевски: Воведувањето на втор јазик ќе значи губење на идентитетот Втор јазик ќе значи губење на идентитетот, смета политичкиот аналитичар Александар Даштевски.
Во продолжение погледнете го гостувањето на Даштевски во Телевизија Нова.Втор јазик ќе значи губење на идентитетот, смета политичкиот аналитичар Александар Даштевски.
Во продолжение погледнете го гостувањето на Д

loading...