Џастин Бибер вложи 1,1 милион долари во нова социјална мрежа!

Loading...

Justin Bieber, според најновите информации, вложи 1.1 милион долари во почнување на нова социјална мрежа наречена “Shots of Me”…Иако нема многу информации за оваа социјална мрежа освен дека е дизајнирана специјално за тинејџери и дека компанијата позади сето ова е RockLive, компанија која прави игри за мобилни.
Но, Bieber не е единствената славна личност која инвестира во компанијата,  и познатиот боксер Floyd Mayweather е вклучен во сето ова.
Апликацијата “Shots of Me” ќе биде достапна за една недела на App Store.
Повеќе на: GSM.mkИако нема многу информации за оваа социјална мрежа освен дека е дизајнирана специјално за тинејџери и дека компанијата

loading...
Loading...