Џастин Тимберлејк НАПАДНАТ!

Loading...

Светската ѕвезда, пејачот Џастин Тимберлејк, уживал на голф терен, кога одеднаш му се случила непријатност.Тој доживеал шок, кога непознат маж од публиката, одеднаж му удрил шамар. Додека одел низ теренот, човекот му пријдол и го удрил, што многу го вознемирило Џастин.
„Зошто го направи тоа?“, викнал Тимберлејк.Тој доживеал шок, кога непознат маж од публиката, одеднаж му удрил шамар. Додека одел низ теренот, човекот му пријдол и го удрил, што многу го возн

loading...