Датумот на раѓање открива КАКВО тело ќе имате!

Loading...

Денот на кој сте родени го одредува обликот на вашето тело. Од него зависи дали ќе бидете витки или малку подебели.Ова може да се провери, така што ќе ги соберете денот, месецот и годината кога сте родени, за да добиете едноцифрен број кој го открива обликот на вашето тело.
На пример: 1 + 2 + 0 + 5 + 1 + 9 + 9 + 0 = 27 = 2 + 7 = 9 
Во овој случај обликот на телото е под реден број 9.
Пресметајте го својот едноцифрен број и откријте каков е вашиот облик…
Број 1
Брз метаболизам е вашата карактеристика! Поради таа причина никогаш не можете да бидете загрозени.
Број 2
Број два покажува дебелина. Имате проблем со вишокот килограми, но не внимавате каква храна конзумирате. Посебно внимание треба да посветите на овошје и зеленчук.
Број 3
Негативноста е она што влијае кај овие луѓе. Тие се негативни, а сите знаеме како таа се одразува на тежината.

Број 4 
Физичката активност е повеќе од потребна за да се ослободат од акумулираните масти.
Број 5
Немојте да бидете песимисти и да барате спас во храната. Пробајте да се свртите кон други работи во тие моменти, не е храната единствен лек.
Број 6
Вистински среќници со идеални пропорции на телото.
Број 7
Овие луѓе имаат проблем со килограмите кога се емотивно повредени.
Број 8
Лутина, гнев и невоза, овие работи ве доведуваат до сериозен проблем со вишокот килограми.
Број 9
Овие луѓе имаат сериозни проблеми со килограмите. Дебелината им претставува вистинска закана за животот.Ова може да се провери, така што ќе ги соберете денот, месецот и годината кога сте родени, за да добиете едноцифрен број кој го открива обликот на

loading...