Давид Луиз признал дека сеуште е невин, а погледнете каква девојка има!

Бразилскиот фудбалер порачал дека во бракот сака да влезе „чист“.Фудбалерот на Бразил Давид Луиз е прилично побожен исто како и неговиот сонародник Кака. Луиз признал дека со своите полни 27 години никогаш немал сексуални односи.
Додал дека тоа нема да се промени се додека не се ожени, бидејќи го застапува евангелистичкиот став дека во бракот мора да се влезе „чист“.
Се прудружил и кон кампањата „избрав да чекам“.
„Пред да почнеме да соработуваме со Луиз, тој не забележал на социјалните мрежи. Мислам дека е многу важно што една така позната личност се приклучи кон оваа кампања. Се работи за вистинска христијанска порака, без разлика на кој сегмент на христијанството припаѓате“, рекол творецот на кампањата Нелсон Јуниор.
Луиз има девојка, Сара Мадеира, и пред Светското првенство се појави информација дека ја запросил, но сеуште не е потврдено.Фудбалерот на Бразил Давид Луиз е прилично побожен исто како и неговиот сонародник Кака. Луиз признал дека со своите полни 27 години никогаш немал

Пронајдете не на следниве мрежи: