Дебакл: Јелена Карлеуша сакаат да ја слушнат само девет души

Loading...

Спектаклот кој го вети Јелена Карлеуша на своите обожаватели за дочекот на Српската нова година на Копаоник се претвори во дебакл. Само деветмина платиле карти за да ја видат поп пејачката во клубот „Александар“, поради што Јелена на 13 јануари во утринските часови, кратко време пред што требала да тргне за Копаоник, го известила сопственикот на клубот дека го откажува настапот.
„Точно е дека Јелена го откажа настапот заради недоволен интерес од публиката. Јавете и се за се друго што ве интересира, јас не смеам да зборувам, забрането ми е“ – рекол за„Блиц“ човекот кој се јавил на бројот предвиден за резервации. Додека сопственикот на клубот Ивица Милошевиќ рекол дека Карлеуша не го интересира.
Она што може да се претпостави е дека амбициозната пејачка е разочарана, затоа што таа сакаше на публиката да и приреди вечер за паметење, зачинет со огномет на полноќ. Само деветмина платиле карти за да ја видат поп пејачката во клубот „Александар“, поради што Јелена на 13 јануари во утринските часови,

loading...
Loading...