„Дедо Мраз јас бев многу лоша оваа година“…

Loading...

„Добрите девојки од Дедо Мраз добиваат подароци, а оваа година јас не добив ништо затоа што цела година бев лоша. Токму затоа го повикав Дедо

loading...
Loading...