Дејан на убил сопругата, а на синот му оставил порака: „Ќе останеш без мајка ти која ја сакаш многу…“

Убиството  го  гледал нивниот син (11). Дејан Цветковиќ (46) ја заклал својата сопруга Ирена (31) во село Дреновац недалеку од Књажевац.На убиството  му  претходела жестока расправија, бидејќи Дејан имал коцкарски  долг од околу 10.000 евра.
 Убиството го  гледал нивниот син.

Дејан Цветковиќ оставил проштално писмо за својот син, во  кое, меѓу останатото, вели:
„Ќе останеш без мајка ти која најмногу  ја сакаш, тато  не може да го издржи ова“.
Дејан Цветковиќ е лишен од слобода и истрагата е во тек.На убиството  му  претходела жестока расправија, бидејќи Дејан имал коцкарски  долг од околу 10.000 евра.
 Убиството го

Пронајдете не на следниве мрежи: