Дејвид Бекам купил куќа од 43 милиони евра!

Loading...

Дали на тоа го навел немирниот спортски дух или нешто друго е во прашање, но Бекам не може да седи долго на едно место.Кога се пензионирал, од Лос Анџелес се преселил во Париз, а потоа во Лондон. На почетокот на февруари, оваа година, одлучил да ја напушти британската престолнина и да се пресели со семејството во Мајами. Куќата ја купил од Џани Версаче за 43 милиони евра.
Куќата на Бекам во Мајами има салон од 250 м2, 11 тоалети, 10 спални соби и пространа тераса која има поглед на океан.
Тој има поддршка од Викторија и четирите деца. Ним, не им е тешко да се селат на неколку месеци и да започнуваат нов живот во нова средина.Кога се пензионирал, од Лос Анџелес се преселил во Париз, а потоа во Лондон. На почетокот на февруари, оваа година, одлучил да ја напушти британска

loading...
Loading...