Делови од Карпош, Ѓорче Петров и Сарај утре без струја

Loading...

Од 9:30 до 12:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од Ново Село во општина Ѓорче Петров, а од 9 до 15 часот дел од корисниците од улицата „Хелсинки“ во општина Карпош.Во периодот од 9 до 14 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од село Рашче, а од 6 до 9 часот корисниците од улицата „Московска“ со броевите 5, 5а, 7, 14, 16 и 115, „СП Маркет“ и објектите до него, а и објектите кај ООУ „Братство“ на истата улица во општина Карпош.
Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекините се поради технички зафати во електромрежата.Во периодот од 9 до 14 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од село Рашче, а од 6 до 9 часот корисниците од улицата „Московска&l

loading...