Денес е една од најубавите пејачки на естрадата, но на оваа фотографија не личи на себе!

Loading...

Во последно време на естрадната сцена се хит фотографиите од младите денови на естрадните ѕвезди.Така, на интернет почна да кружи и фотографија од пејачката Тина Ивановиќ од младите денови.
Оваа нејзина фотографија е снимена од 1988 година, а друштво ѝ прават нејзините родители.
Можете и да процените на кого личи Тина Ивановиќ.
Така, на интернет почна да кружи и фотографија од пејачката Тина Ивановиќ од младите денови.
Оваа нејзина фотографија е снимена од 1988 год

loading...