Денес го води Големиот брат, а погледнете како изгледала кога и самата била учесничка

Loading...

Водителката Антонија Блаќе заедно со Ѓорѓе Миљеновиќ ја води овогодинешната сезона на „Големиот брат“. Но, популарната Тв ѕвезда и самата била учесничка во 2003 година во шоуто. Еве како изгледала тогаш.Таа е дипломиран инженер по графичка технологија, а завршила и школа за односи со јавноста. Станала позната како учесничка во реалити шоуто „Големиот брат“ во сезоната од 2003 година. Поминала 91 ден во куќата. Публиката ја исфрлила непосредно пред финалето (5 место). Голема популарност стекна како водителка на Големиот брат кој освен во Хрватска во 2011 година го водела и во Србија, како и втората сезона на Х фактор.
Погледнете како изгледала порано.

 
 Таа е дипломиран инженер по графичка технологија, а завршила и школа за односи со јавноста. Станала позната како учесничка во реалити шоуто „

loading...
Loading...