Денес никој не би ја препознал Славица Чуктераш

Loading...

Пејачката Славица Чуктераш учествуваше во првата сезона „Ѕвезде Гранда“ откако оствари прилично добра кариера.Нејзините песни сите ги знаевме и со задоволство ги пеевме, а Славица секогаш ги имаше едни од најубавите.
Таа пред неколку години целосно се повлече од јавноста, се омаже за фудбалерот Владимир Аврамов и роди девојче. Денес понекогаш се огласува на друштвените мрежи, а скоро секоја нејзина објава иако ретка, завршува во медиумите.
Како и да е, денес Славица неспорно изгледа одлично.
Нејзините песни сите ги знаевме и со задоволство ги пеевме, а Славица секогаш ги имаше едни од најубавите.
Таа пред неколку години целосно

loading...