Десет изненадувачки тајни кои луѓето ги кријат од своите сопружници

Loading...

Доколку сте во брак, веројатно знаете дека некои работи не вреди да им се кажат на вашите животни сопатници. На пример, тие не мора да знаат за купчето обвивки од чоколатца што се натрупуваат под седиштето во автомобилот.Тајните кои што ќе ви ги прикажеме подолу се земени од мобилната апликација Whisper, која им дозволува на своите корисници анонимно да си ги споделуваат своите тајни:

 
Речиси се што поседуваме во куќата е украдено, но мојот маж не знае за тоа.
 

Жена ми не знае дека снимав филмови за возрасни за да ја финансирам нашата венчавка.

 

Си имам тајна резерва на пари за која маж ми не знае.
 

Жена ми не знае дека пушам трева секоја вечер штом ќе си легне.

 
Маж ми не знае дека трошам скоро 150 долари неделно на чевли и истите ги кријам под креветот.
 

Од маж ми ја кријам навиката дека пушам и немам намера да се откажам.

 

Жена ми не знае дека сѐ уште чувам разголени фотографии од моите пријателки и дека сѐ уште ги погледнувам барем еднаш неделно.

Кријам дека земам антидепресиви и други лекови од жена ми, бидејќи нема да ме разбере.

 

Жена ми не знае дека земам стероиди.
 

Мажена сум и се допишувам со други мажи. Тие не знаат за маж ми и тој не знае за нив.Тајните кои што ќе ви ги прикажеме подолу се земени од мобилната апликација Whisper, која им дозволува на своите корисници анонимно да си ги сподел

loading...
Loading...