Џесика Алба открива: Имам нешто што никој не го знае ни забележува!

Loading...

Изгледа дека преубавата актерка Џесика Алка, за која сите сметаме дека е совршена, со години била незадоволна од нејзиниот изглед…Таа не се согласува со нејзината медиумска слика, и со тоа како ја величат по медиумите а признава и дека има проблеми со самодовербата.
Таа собра храброст и го призна токму ова…

 
„ Чувствувам голем притисок, затоа што медиумите направија нереална слика за мене како совршена жена. Не сум поинаква од другите. И јас имам целулит и митисери“- открива 32-годишната актерка, која со помош на стилист научила како да го истакнува она најдоброто на своето тело и да ги прикрива недостатоците. Во сето тоа и дизајнерската облека многу и помага.
„Изгледам многу полошо од она што луѓето го гледаат и го забележуваат кога се шетам по црвениот килим“- кажува таа.Таа не се согласува со нејзината медиумска слика, и со тоа како ја величат по медиумите а признава и дека има проблеми со самодовербата.

loading...
Loading...