Детали околу убиството во Охрид: Жртвата убиена при грабеж

Постара жена ноќеска  го загуби животот најверојатно при обид да биде ограбена во својот дом, во зграда на улицата Галичица во Охрид.Ohrid1 од свои извори во полиција, дознава дека се работи за жена на возраст над 60 години, која била цел на грабеж.
Според првите сознанија, жената пружала отпор, по што била усмртена со ладно оружје, а телото било пронајдено во претсобјето на станот.
Крим техника , екипи на брзата помош и возило на погребален оператор се на лице место пред влезот на зградата каде се случил немилиот настан.Ohrid1 од свои извори во полиција, дознава дека се работи за жена на возраст над 60 години, која била цел на грабеж.
Според првите сознаниј

Пронајдете не на следниве мрежи: