Дете во градинка пукало во негови другарчиња

Во градинка во Дирнбор во американската сојузна држава Мичиген, вчера дете од претшколска возраст, пукало со пиштол во две дечиња на возраст од три години.Повредените дечиња се во критична состојба.
Се уште не е познато од каде детето го земало оружјето со кое пукало.
За сега никој не е обвинет, а мичигенската полиција наскоро ќе утврди кој е одоговорен што тоа дете се појавило со пиштол во градинката.Повредените дечиња се во критична состојба.
Се уште не е познато од каде детето го земало оружјето со кое пукало.
За сега никој не

Пронајдете не на следниве мрежи: