ДЕТЕВО Е ХИТ: Танцува во позадина додека репортерот пренесува за трансферите

Во текот на завршницата од трансфер периодот, додека репортерот ги дава последните информации во врска со последните трансфери, еден мал навивач на Саутемптон најде убав начин да влезе во кадарот.Тој танцуваше за време на еден од најдраматичните финиши во трансфер периодите, веројатно ова ќе му биде од огромен спомен.Тој танцуваше за време на еден од најдраматичните финиши во трансфер периодите, веројатно ова ќе му биде од огромен сп

Пронајдете не на следниве мрежи: