Детска бајка: Ѕирнете во нејзиниот новогодишно украсен дом

Тоа дека пејачката Сека Алексиќ умее својот дом да го украси толку убаво што и најголемите дизјнери ќе ѝ звидат е познато уште одамна.Меѓутоа, откако стана мајка особено обрнува внимание на декорациите.

Меѓутоа, откако стана мајка особено обрнува внимание на декорациите.

Пронајдете не на следниве мрежи: