Девет факти за кромидот кои не сте ги знаеле

Loading...

До сега сигурно ви се познати сите здравствени придобивки од јадењето кромид, но за овој чудесен зеленчук има уште многу информации кои е корисно да се знаат. Еве неколку факти кои ќе ви помогнат подобро да се запознаете со кромидот.
1. Сировиот, свежо исечкан или сомелен кромид има најдобро дејство врз здравјето. Ако не можете да го поднесете неговиот мирис и мора да го зготвите, ќе мора да употребите барем четири кромида за да го постигнете истиот ефект.
Прочитајте повеќе на najadise.mkЕве неколку факти кои ќе ви помогнат подобро да се запознаете со кромидот.
1. Сировиот, свежо исечкан или сомелен кромид има најдобро

loading...
Loading...