Девојчето кое стана од мртвите на погребот, повторно почина!

Според пишувањето на филипинските медиуми, иако се уште не е потврдено и официјално, тригодишното девојче кое почна да диши и да се поместува на својот погреб, по што нејзиниот татко веднаш ја извадил од ковчегот и ја однел во болница, повторно паднала во кома. Лекарите повторно ја прогласиле за мртва.Инаку, девојчето во петокот било хоспитализирано поради висока температура, а во саботата било прогласено за мртво.
– Лекарите потврдија дека пациентот нема пулс и дека е мртов, изјавил инспекторот Хеидил Телан, додавајќи дека најверојатно се работело за кома.
Расплаканите родители за време на погребот забележале дека девојчето мрда, по што веднаш го однеле в болница.
Многу верници овој настан го сметаат за „чудо“, други пак велат дека едноставно девојчето не било мртво, а некои пак оценуваат оти целиот случај е наместен.Инаку, девојчето во петокот било хоспитализирано поради висока температура, а во саботата било прогласено за мртво.
– Лекарите потврдија де

Пронајдете не на следниве мрежи: